Капан за мишки

Въртящият се капан за мишки е един достъпен и лесен за употреба хуманен начин за премахване на нежеланите дребни гризачи.
Сглобява се с кофа (празна или пълнa с течност), проектиран e лек и да се върти перфектно, не се използват отрови или електричество, след монтаж е безопасен за използване около деца и домашни любимци. Препоръчва се използването на фъстъчено масло или друга примамка. Гуменият пръстен, който се поставя в средата, удвоява ефективността му – мишките не могат да го прескочат и падат в кофата.
Капанът е предназначен за многократна употреба, лесен е за почистване и единствено е необходимо да се изпразва кофата периодично от уловените вредители, дори не се налага да ги докосвате. Подходящ е както за закрити пространства – в дома, в мазето, на тавана или в гаража, така и за открити площи – двор или земеделска земя.
В комплекта са включени: тръба с тапички, с монтирана метална шпилка и аксесоари: гумен пръстен, гайки и шайби, необходими за окончателния изключително лесен монтаж върху кофа, както и упътване (кофата и помощните летви от снимките не са включени).