Пътна помощ

Денонощна Пътна Помощ от QBI Group България!

Регион:

За нас

QBI ASSISTANCE е част от QBI Group и се занимава с извършване на ПЪТНА ПОМОЩ и транспортиране на всякакви видове МПС- та. Фирмата е създадена в началото на 2002 година в град Варна с основна дейност пътна помощ. От началото до сега ние сме спечелили доверието на водещи сервизи и основни фигури от застрахователния бизнес, които ползват услугата пътна помощ, която предлагаме.

За целия период на действие QBI ASSISTANCE е извършила пътна помощ за хиляди нуждаещи се автомобила и качеството, с което работят нашите механици печели все повече доверието на хората, което спомага за ръстта на фирмата през годините. За покриване на всички случаи на нуждаещи се от пътна помощ, QBI ASSISTANCE е създала контакти с други фирми от бранша, така че никога нуждаещия се клиент да не бъде отказана услугата пътна помощ, поради невъзможност за отреагиране.

Национален телефон Пътна Помощ – +359 89 999 3363

  Начало

Регион на действие на услугата „Пътна помощ”

QBI ASSISTANCE започва дейност извършвайки услугата „Пътна помощ” в град Варна и се развива главно в околностите на града, но с времето създаде и продължава да създава контакти с фирми извършващи услугата „Пътна Помощ” на територията на цяла България за поемане на колкото се може повече нуждаещи се от пътна помощ увредени МПС-та.

В момента извършваме услугата „Пътна помощ” на територията на почти цяла България и в големите градове София, Варна, Пловдив, Бургас, Сливен, Стара Загора и Шумен. Ако се нуждаете от пътна помощ не се колебайте да се свържете с нас на нашите телефони!

  Начало

Извършвани дейности обхващащи услугата „Пътна помощ”

  • Транспортиране на увредени или катастрофирали МПС-та
  • Отстраняване на леки повреди на място (на пътя)
  • Изваждане на от канавки и пропасти на нуждаещи се МПС-та
  • Подаване на стартов ток за запалване на двигателя
  • Насочване на нуждаещите се от Пътна помощ към компетентни специалисти
  • Превоз на пътниците от пострадалите МПС-та

  Начало

Цени на услугата „Пътна помощ”

Начинът на определяне на цените на услугата „Пътна помощ” е съвкупност влияеща се от много показатели в това число сложността на операцията, която предстои да бъде извършена, теглото на МПС-то нуждаещо се от пътна помощ, цената на видът гориво използвано от техниката извършваща пътна помощ към момента на събитието. Именно поради тази причина цената на услугата „Пътна помощ” се обсъжда винаги за конкретния случай, така че клиентът да не е подведен и да не се чувства подведен. Цената на транспортиране на нуждаещите се от пътна помощ на големи разстояния ползват намаления в зависимост от изминатите километри. QBI ASSISTANCE съобразява цените на своите услуги с други фирми извършващи пътна помощ за различните региони в страната понеже цените за различните региони са различни. Определено може да се твърди, че услугата пътна помощ на QBI ASSISTANCE е напълно конкурентноспособна за територията на Република България.

QBI ASSISTANCE ПРИЗОВАВА ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ В ДВИЖЕНИЕТО ПО ПЪТИЩАТА НА СТРАНАТА ДА ШОФИРАТ РАЗУМНО И ДА СЛАГАТ СВОИТЕ ПРЕДПАЗНИ КОЛАНИ.

QBI ASSISTANCE ПРОДЪЛЖАВА НАБИРАНЕ НА ПАРТНЬОРИ (ФИРМИ ИЗВЪРШВАЩИ УСЛУГАТА ПЪТНА ПОМОЩ) ЗА ПО-ПЪЛНОТО ОБХВАЩАНЕ НА ТЕРИТОРИЯТА НА СТРАНАТА И ПОВИШАВАНЕТО НА КАЧЕСТВОТО НА УСЛУГАТА ПЪТНА ПОМОЩ.

  Начало